O nama

 MEMO kao …

memorija, memorirati, pamtiti

zapis, poruka, memorandum

prijatelj koji te podsjeća na nešto važno

učenje, studiranje, usavršavanje, zadovoljstvo

vježbanje, pokušavanje, pripremanje

pamet, uspjeh, usvajanje

istraživanje, spoznavanje, drugačiji pristup

iščitati, upiti, učvrstiti, zapamtiti

ZAPAMTITE NAS: kao prijatelja koji vas podsjeća na nešto važno

A TO JE: VRIJEME JE DRAGOCJENO i tu je da ga ispunite samo onim NAJBOLJIM…

i zato smo od sada TU ZA VAS!


Dobrodošli!

prevoditeljski smo tim iskusnih i visokokvalificiranih jezičnih stručnjaka koji smo nakon formalnog visokoškolskog obrazovanja većinom imali priliku upoznati korporacijski svijet, a dijelom smo se nastavili usavršavati u državama i na jezicima za koje smo danas specijalizirani. Odlučivši se za ovaj posao, posvetili smo se onome što najbolje znamo, a to je besprijekorna i visokokvalitetna jezična usluga za VAS i vašu tvrtku (korporacijska dokumentacija) ili VAS kao fizičku osobu (službena osobna dokumentacija).

 

Robert Udovičić, prof. njemačkog jezika, vlasnik je tvrtke Memo prijevodi i izvorni je govornik njemačkog jezika. Sudski je tumač od 2004. godine od kada surađuje s najvećim zagrebačkim prevoditeljskim agencijama te njemačkim nakladničkim kućama.

Ono što Vam mogu obećati je da jezične usluge koje Vam nudimo pružaju visokoobrazovane osobe, profesori hrvatskoga i stranih jezika, sudski tumači, izvorni govornici, ukratko stručnjaci na svom području s bogatim prevoditeljskim iskustvom.“